Tilbage til forsiden
 

Publikationer

 
 
 • jpeg
  18.12.2009
  Personalestyrelsen har sammen med KL og Danske Regioner udarbejdet en pjece, der retter sig til alle ledere i det offentlige og primært til dem, der søger inspiration til at udvikle deres egen ledelsesstil i en mere anerkendende retning
   
 • jpeg
  02.10.2009
  Finansministeriets lønoversigter udsendes primært som en støtte i det daglige arbejde for dearbejdsgivere, der anvender det statslige lønsystem ved anvisning af løn til medarbejdere. Ilønoversigterne vises derfor års-, måneds- eller timelønninger for de fleste større aftale- ogoverenskomstområder inden for Finansministeriets forhandlingsområde.
   
 • sygefravær
  24.09.2009
  Sygdom er en privat sag – men det er fraværet ikke. Fraværeter en fælles udfordring for den sygemeldte, for kollegerne,for arbejdspladsen, brugerne og økonomien. Derfor skal alle statslige arbejdspladser arbejde med sygefraværog udarbejde en politik for sygefravær, som blandt andetindeholder tilbud om en samtale mellem lederen og den sygdomsramteom, hvorledes arbejdspladsen kan hjælpe med enhurtigere tilbagevenden til arbejdet.
   
 • Personalepolitik
  22.09.2009
  I Personalestyrelsen er vi allerede nået langt med ud viklingen af vores arbejdsplads og vores personalepolitiske værdier. Med denne personale- og ledelsespolitik tager vi ind satsen et skridt videre og sætter rammen for, hvordan vi videre udvikler Personalestyrelsen som en effektiv og attraktiv arbejdsplads.
   
 • gode lønforhandlinger forside
  01.09.2009
  Folderen er et værktøj til ledere, der skal forhandle løn eller afholde lønsamtaler med deres medarbejdere. Her finder du en guide og gode råd til lønforhandlingerne. 'Lederens guide til gode lønforhandlinger' supplerer det øvrige værktøjsmateriale til lønforhandlingerne, som ligger på perst.dk. Bestil folderen 'Lederens guide til gode lønforhandlinger'
   
 • jpg
   
 • jpeg
  29.06.2009
  Personalestyrelsen har udsendt en opdateret version af håndbog om afskedigelse.
   
 • jpeg
  29.06.2009
  Personalestyrelsen har igen i år udarbejdet en samling over domme og kendelser mv. fra det forløbne år, hvor Personalestyrelsen har været part.
   
 • jpeg
  29.05.2009
  Personalestyrelsen og CFU har revideret barselsvejledningen fra 2007 bl.a. på baggrund af de ændringer i barselsaftalen, der blev aftalt ved overenskomstforhandlingerne i 2008.
   
 • jpg
  01.04.2009
  Denne pjece henvender sig både til medarbejdere og ledere på offentlige arbejdspladser. Den fortæller om fordelene ved at holde samtaler om sygefravær, og hvad der kan komme ud af disse samtaler.
   
 
Sidst opdateret : 21.06.2012
Intro til Publikationer
På denne side kan du se de sidst udgivne publikationer. Publikationer er tilgængelige i html-format, som kan læses direkte her på hjemmesiden, samt pdf-format, som kan downloades og gemmes lokalt på din computer.
Mine genveje
 
Moderniseringsstyrelsen    
Landgreven 4, 1017 København K    
Tlf. 33 92 80 00   modst@modst.dk